För snart 30 år sedan kom Johanna Öhman till Ljungdalen för första gången och när hon såg den vackra dalen omringad av fjällen utbrast hon att hon måste ha kommit till Nangijala. Det var kärlek vid första ögonkastet.
Efter många fler besök därefter, köpte hon en egen liten stuga i byn och tillbringade mycket av sin tid i Ljugdalen.

Johanna Öhman kommer från Ljusdal i Hälsingland, där hon större delen av sitt liv drivit familjens fastighetsbolag tillsammans med sina syskon. Men en dag beslutade de sig för att gå sina egna vägar och sålde större delen av familjebolaget.
Johanna började se sig om efter nya vägar och äventyr och besökte Pensionat Helags, som varit till salu ett tag.
Hon hade inte tänkt binda sig vid en ny plats, men efter besöket förälskade hon sig på nytt vilket resulterade i att hon köpte det anrika pensionatet.

”Jag ville hitta något som jag älskar och kan stå för, något nytt att utvecklas med.” Och med Pensionat Helags känner hon att hon kan göra det.
”Ett pensionat är ju ingenting utan sina gäster och jag längtar tills vi kan slå upp dörrarna och jag får skapa minnen med er alla som vill!”

Som sin bundsförvant har hon hunden Britta som också är en av de stadigvarande på pensionatet. Dessutom understryker Johanna att hon har många som jobbar och hjälper henne och som har varit med under resans gång. Hon kallar dem för sitt ”Dream team” och betonar vikten av att ha detta fantastiska gäng omkring sig för att kunna göra detta möjligt.

Tillbaka till startsidan

Vi har öppet för vintersäsongen 2024!
Kontakta oss eller håll utkik på våra
sociala medier för öppettider.

   

Ljungdalen 146
845 99 Ljungdalen
070 328 3281
hej@pensionathelags.se

Vi har öppet för vintersäsongen 2024!
Kontakta oss eller håll utkik på våra
sociala medier för öppettider.

   

Ljungdalen 146
845 99 Ljungdalen
070 328 3281
hej@pensionathelags.se

© Copyright - Pensionat Helags 2023